Spagetti carbonara

Spagetti carbonara

Bolognapølsene passer perfekt til spagetti carbonara. 

Her har vi brukt følgende oppskrift: 
400g pasta etter eget ønske
0,5 bolognapølse
1ss olivenolje
1 gul løk
3 fedd hvitløk
0,5 dl hvetemel
5dl plantemelk (vi brukte havre)
1ss næringsgjær
1ss soyasaus
1ts salt
0,5ts pepper
Litt sitronsaft

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp pastaen
  2. Kutt opp bolognapølsen i terninger og stek dem i olje til de får en gyllen stekeskorpe. Sett til siden.
  3. Kutt opp løk og hvitløk, og stek til den blir gyllen i fargen.
  4. Ha oppi plantemelk, hvetemel, næringsgjær, soyasaus, salt, pepper og sitron, bland det godt sammen.
  5. Når pastaen er al dente heller du den oppi sausen, og blander det godt sammen.
  6. Til slutt kan du ha oppi pølsene igjen - så er det klart til servering.
  7. Topp gjerne med persille eller andre urter.

 

Håper det smaker!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar