
Spagetti carbonara
Share
Bolognapølsene passer perfekt til spagetti carbonara.
Her har vi brukt følgende oppskrift:
400g pasta etter eget ønske
0,5 bolognapølse
1ss olivenolje
1 gul løk
3 fedd hvitløk
0,5 dl hvetemel
5dl plantemelk (vi brukte havre)
1ss næringsgjær
1ss soyasaus
1ts salt
0,5ts pepper
Litt sitronsaft
Fremgangsmåte:
- Kok opp pastaen
- Kutt opp bolognapølsen i terninger og stek dem i olje til de får en gyllen stekeskorpe. Sett til siden.
- Kutt opp løk og hvitløk, og stek til den blir gyllen i fargen.
- Ha oppi plantemelk, hvetemel, næringsgjær, soyasaus, salt, pepper og sitron, bland det godt sammen.
- Når pastaen er al dente heller du den oppi sausen, og blander det godt sammen.
- Til slutt kan du ha oppi pølsene igjen - så er det klart til servering.
- Topp gjerne med persille eller andre urter.
Håper det smaker!